De mooiste plekjes in de naaste omgeving

souillac-golf-and-country-club_-chateau-biron-exterieureWelkom in één van de mooiste regio’s van Frankrijk. Het dal van de Dordogne omvat óók Sarlat en de Perigord Noir, de beroemde prehistorische grotten en middeleeuwse kastelen en ten noorden van de Lot, juweeltjes van internationaal gerenommeerde plaatsjes zoals de stad Rocamadour, de beroemde Rots van Padirac of zelfs een hoeveelheid dorpjes die tot de mooiste van Frankrijk behoren.

Rustige vakanties of activiteiten op het platteland

souillac-golf-and-country-club_beynac-et-cazenacEen echt bolwerk tegen eentonigheid.
De Dordogne staat niet alleen bekend als een departement, maar ook en vooral als een rivier die verschillende gebieden tot één geheel verbindt: Het Dal van de Dordogne. Deze regio biedt een veelheid aan groene kalksteenlandschappen, velden, valleien, ravijnen en bossen. Een omgeving die geschikt is voor allerlei buitenactiviteiten, zoals mountainbiken, wandelen, paardrijden, kanoën en veel meer.

De gastronomie van de Lot en de Perigord

Uw dieet komt later wel.
Voor de lekkerbekken en fijnproevers staat de regio bekend om zijn specialiteiten van wereldberoemde smaken zoals de beroemde zeer smakelijke variaties van gans en eend, de kazen van Rocamadour of de krachtige wijnen van Cahors.

De regio is gemakkelijk bereikbaar

Souillac is gemakkelijk bereikbaar; het ligt op de grens van de Lot, de Dordogne en Corrèze en slechts 8 km van de A20 op de as Parijs – Toulouse, afrit 55 (Souillac). De luchthaven “Brive-Vallée de la Dordogne” heeft een regelmatige verbinding met Parijs en ligt op 20 minuten rijden van de Club. Tot slot, de trein « Corail Teoz » Parijs – Toulouse stopt bij het station van Souillac dat op 10 minuten ligt.