Course Status

Course Open

Greens Summer - Winter

Buggies authorised on
Paths , Rough , Fairways

Driving range Open

More information...

Deze verhuurovereenkomst is opgesteld onder de gebruikelijke condities en relevante wettelijke regels en in het bijzonder onder de onderstaande regels waaraan de huurder moet voldoen op straffe van het vergoeden van de schade en het eventueel beëindigen van de overeenkomst naar goeddunken van de rechter en zonder recht tot verhalen van enige huur.
U kunt uw vakantiewoning tussen 16:00 en 18:00 uur betrekken.
Bij vertrek moet de woning vóór 10:00 uur verlaten worden. U kunt Uw vertrek de avond ervoor tussen 15:00 en 18:00 uur regelen.
Er is overeengekomen dat in het geval van een annulering:
De huurder zijn rechten op de 30% aanbetaling verliest.
Indien de annulering gedaan wordt

  • minder dan 3 weken vóór aankomst is 50% van de totale huur verschuldigd;
  • minder dan 2 weken vóór aankomst is 75% van de totale huur verschuldigd;
  • minder dan 1 week vóór aankomst is 100% van de totale huur verschuldigd.

Indien de huurder niet komt opdagen op de afgesproken datum en daar de verhuurder niet binnen twee dagen van in kennis gesteld heeft, houdt de verhuurder zich het recht voor het verhuurde opnieuw te verhuren.
De verplichting de woning zelf te gebruiken en te onderhouden.
Alle apparatuur moet functioneren, maar iedere klacht hierover die na 24 uur na aankomst wordt gemeld zal worden verholpen, maar kunnen ten laste van de huurder komen. Alle reparaties die veroorzaakt zijn door onachtzaamheid, verwaarlozing of slechte behandeling tijdens de huurperiode komen ten laste van de huurder. De rust en stilte van de omgeving dient door de huurders te worden gerespecteerd.
De woningen worden gemeubileerd verhuurd en zijn voorzien van keukengerei en -apparatuur, serviesgoed, glaswerk, dekbedden en kussens, zoals beschreven aangegeven op de inventarislijst die zich bevindt in de woning . Indien noodzakelijk mag de eigenaar of de vertegenwoordiger van de eigenaar van de huurder terugvorderen:

  • de kosten van de schoonmaak van de woning,
  • de kosten van te vervangen voorwerpen, meubels of apparatuur die tijdens de verhuur zijn gebroken, gebarsten of beschadigd en die tijdens de verhuur excessief gebruikt zijn en
  • de kosten van het reinigen van dekbedden die zijn vervuild, van een schadeloosstelling voor elk soort schade aan gordijnen, behang, plafonds, tapijten, vloerbedekking, ramen, lakens, etc.

De borg, vastgesteld op €300, dient bij aankomst aan de eigenaar of zijn vertegenwoordiger betaald (pre-autorisatie) te worden, per creditcard. Wij accepteren alleen Visa en Mastercard.
De huurder mag de eigenaar of de vertegenwoordiger van de eigenaar nimmer de toegang tot de woning weigeren als zij dit vragen.
Uw huisdieren zijn tegen een toeslag welkom in ons park, echter beperkt tot één dier per woning en na overleg van een geldige gezondheidsverklaring met een geldige hondsdolheid-vaccinatie. Uw dier dient beschermd te zijn door een recente behandeling tegen vlooien en teken (de laatste komen in onze omgeving vaak voor en kunnen dodelijk zijn). Het dier dient voorzien te zijn van een elektronische identificatie-chip, halsband of een tattoo. Deze identificatie dient vermeld te zijn op de gecertificeerde gezondheidsverklaring. De dieren zijn ten strengste verboden in het restaurant, in de receptie, op de speelplaatsen en bij de zwembaden. Zorgt U er alstublieft voor dat de dieren niet op de bedden of op de meubels komen. U bent verantwoordelijk en kunt worden aangesproken voor iedere schade veroorzaakt door uw dier. U wordt vriendelijk verzocht alle uitwerpselen van uw dier te verwijderen. Bij de receptie zijn plastic zakken te verkrijgen.
Deze overeenkomst wordt als rechtsgeldig beschouwd na ontvangst van de aanbetaling.

Top