Een uitdagende maar waardevolle ronde Op de grens van de departementen Lot, Dordogne en Corrèze

18 Holes golfbaan A challenging and scenically beautiful course

Gelegen in een eikenbos op een terrein van 60 ha heeft de 18 holes golfbaan van de Souillac Golf & Country Club in de loop der tijd een reputatie van een bijzondere, aparte en technische baan opgebouwd.

Praktische informatie:

Het is verplicht om een starttijd te reserveren bij de receptie; dat kan ook telefonisch. In het hoogseizoen is het raadzaam uw buggy vroegtijdig te reserveren.

Parcours du Golf 18 trous de Souillac en Vallée de la Dordogne Hole 1 Hole 2 Hole 3 Hole 4 Hole 5 Hole 6 Hole 7 Hole 8 Hole 9 Hole 10 Hole 11 Hole 12 Hole 13 Hole 14 Hole 15 Hole 16 Hole 17 Hole 18

De architect Jeremy Pern

De baan, ontworpen door Jeremy Pern, stelt hoge eisen aan iedere golfer vanwege de nauwe fairways en de verhoogde greens op steile hellingen en staat in het Zuidwesten van Frankrijk bekend om haar buitengewone kwaliteit.

Het gevoel van een wandeling in het bos overheerst, want de paden zijn perfect geïntegreerd in de heuvelachtige natuurlijke omgeving. Maar vergis U niet, het is een sportieve inspanning!

Jeremy Pern architecte du golf 18 trous à Souillac en Vallée de la Dordogne

Jeremy Pern

Jeremy Pern is een van Europa’s leidende golfarchitecten met voltooide projecten in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Noorwegen, Marokko, Andorra, Italië, Dubai, Zwitserland en Zwitserland. België.

www.jeremypern.com

 

speciale aanbiedingen Ontdek onze promoties

Het gras is te groen voor de tijd van het jaar!!! Leerzaam en leuk!!

Tot uw dienst Golfvereniging Mas Del Teil

Deze sportieve en dynamische vereniging bevindt zich in het hart van het clubleven van de Souillac Golf & Country Club. Via deze vereniging ontmoeten vele golfers uit de omgeving van Souillac, Brive en zelfs Sarlat elkaar op de Club om een partijtje golf te spelen en te genieten van de gezelligheid.

De vereniging is actief en gastvrij en organiseert gedurende het gehele seizoen golfwedstrijden en liefdadigheidsevenementen.

Aarzel niet ze te ontmoeten!

L’association des golfeurs du Mas del Teil

Golf school Young golfers’ rendez-vous

Souillac Golf & Country Club’s golf school counts about 20 talented young golfers who train every Wednesday afternoon during school time :

  • From 2 pm to 3:15 pm for the kids
  • From 3:15 pm to 5 pm for the teenagers

Subscription :

  • 5 to 10 years old : 40 € per quarter
  • 11 to 18 years old : 70 € per quarter
Ecole de Golf Souillac

Next compétitions 2018 competitions schedule

zaterdag 23 juni Open
woensdag 27 juni Open

The Souillac Golf & Country Club organises every year within it golf competitions, mostly open to all.

Top