Course Status

Course Open

Greens Summer - Winter

Buggies authorised on
Paths , Rough , Fairways

Driving range Open

More information...

Een uitdagende en rustige baan Op de grens van de departementen Lot, Dordogne en Corrèze

18 Holes golfbaan Een uitdagende baan in een schitterende omgeving

Gelegen in een eikenbos op een terrein van 60 ha heeft de 18 holes golfbaan van de Souillac Golf & Country Club in de loop der tijd een reputatie van een bijzondere, aparte en technische baan opgebouwd.

Praktische informatie:

De baan is het hele jaar door geopend, behalve op 1 januari en 25 december. Het is verplicht om een starttijd te reserveren bij de receptie; dat kan ook telefonisch. In het hoogseizoen is het raadzaam uw buggy vroegtijdig te reserveren.

Honden aan de lijn zijn toegestaan op het parcours.

Parcours du Golf 18 trous de Souillac en Vallée de la Dordogne Hole 1 Hole 2 Hole 3 Hole 4 Hole 5 Hole 6 Hole 7 Hole 8 Hole 9 Hole 10 Hole 11 Hole 12 Hole 13 Hole 14 Hole 15 Hole 16 Hole 17 Hole 18

De architect Jeremy Pern

De baan, ontworpen door Jeremy Pern, stelt hoge eisen aan iedere golfer vanwege de nauwe fairways en de verhoogde greens op steile hellingen en staat in het Zuidwesten van Frankrijk bekend om haar buitengewoon goede kwaliteit.

Het gevoel van een wandeling in het bos overheerst, want de paden zijn perfect geïntegreerd in de heuvelachtige natuurlijke omgeving. Maar vergis u niet, het is een sportieve inspanning!

Jeremy Pern architecte du golf 18 trous à Souillac en Vallée de la Dordogne

Jeremy Pern

Jeremy Pern is één van Europa’s leidende golfarchitecten met die projecten heeft uitgevoerd in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Noorwegen, Marokko, Andorra, Italië, Dubai, Zwitserland en België.

www.jeremypern.com

 

Speciale aanbiedingen Zie hieronder

Het gras is erg groen voor de tijd van het jaar!!! Leerzaam en leuk!!

Tot uw dienst Golfclub Mas Del Teil

Deze sportieve en dynamische vereniging bevindt zich in het hart van de Souillac Golf & Country Club. Hier op de Club ontmoeten vele golfers uit de omgeving van Souillac, Brive en zelfs Sarlat elkaar om te genieten van de mooie baan en de gezelligheid op het terras.

De club is actief en gastvrij en organiseert gedurende het gehele seizoen golfwedstrijden en liefdadigheidsevenementen waaraan iedereen kan meedoen.

L’association des golfeurs du Mas del Teil

Golfschool Ook voor de jeugd!

Souillac Golf & Country Club’s Golfschool telt ongeveer 20 getalenteerde jonge golfers die elke woensdagmiddag tijdens schooltijd trainen:

  • Van 14:00 tot 15:15 uur voor de kleintjes
  • Van 15:15 tot 17:00 uur voor de teenagers

Contributie :

  • 5 tot 10 jaar oud : € 40,– per kwartaal
  • 11 tot 18 jaar oud : € 70,– per kwartaal
Ecole de Golf Souillac

Volgende wedstrijden Wedstrijdprogramma

De Souillac Golf & Country Club organiseert elk jaar golfwedstrijden, die meestal toegankelijk zijn voor iedereen.

Handicap Bereken uw handicap

 

Top