Course Status

Course Open

Greens Summer - Winter

Buggies authorised on
Paths , Rough , Fairways

Driving range Open

More information...

We stayed in one of the lodges and on the first night enjoyed a superb meal here. The steak was delicious. Tried snails for the first time and others had duck, salads and various starters. Reasonable price at 140 euros for four including drinks (lots of drinks).

Bar, brasserie, restaurant Openingstijden

Van april tot en met oktober

Het restaurant en de bar zullen geopend zijn van 06/04/23 tot 27/10/23. Tijdens deze periode is de bar elke dag geopend vanaf 10 uur. Het restaurant is elke dag geopend:

  • Lunch: 12pm-2pm
  • Avonds: 19.00-9.00 uur
Petit déjeuner au restaurant du Golf à Souillac en Vallée de la Dordogne Cuisine savoureuse au restaurant du Golf à Souillac en Vallée de la Dordogne
Cuisine traditionnelle au restaurant du Golf à Souillac en Vallée de la Dordogne

Een goede en smakelijke maaltijd

Het gezellige Restaurant Du Golf met een sfeervolle inrichting en een goede cuisine heeft een groot overdekt terras en is geopend van Pasen tot eind oktober.

Voor de lunch bieden onze koks u een bistrotmenu of een menu van de dag. Voor het diner is er een uitgebreider menu van de dag met een iets verfijndere stijl. U kunt ook kiezen uit het bistrotmenu én er is een speciaal menu voor onze half-pensiongasten. Alle maaltijden zijn bereid met lokale producten van het seizoen. Klik om onze menu’s te zien :

Boek

Boek een tafel op dit nummer +33 (0)5 65 27 56 02

Luieren bij het zwembad

Op onze comfortabele terrasstoelen naast het zwembad kunt u genieten van een drankje, een glaasje wijn, een cocktail, een ijsje of een andere snack terwijl uw familie zich vermaakt in het zwembad of een partijtje tafeltennis speelt op het terras.

Top